Lider në tregun Shqiptar
dhe më gjerë.

Cilësia, korrektësia dhe çmimet e arsyeshme e bëjnë kompaninë tonë të suksesshme në tregun Shqiptar, Kosovar, Maqedonas e më gjërë.

Lexo më tepër

Produkte & Sherbime.

Cilësia, korrektësia dhe çmimet e arsyeshme e bëjnë kompaninë tonë të suksesshme në tregun Shqiptar, Kosovar, Maqedonas e më gjërë.

Tregti xhami

Fabrike xhamash

Përpunim xhami

Perpunim xhami

Aksesorë xhami

Aksesore xhami

Konsulencë

Furnizim me xhama, Xhama me shumice

Tipologjitë e xhamave.

DOAN GLASS tregton dhe përpunon xhama sipas standarteve ndërkombëtare. Qëllimi i kompanise është t’i siguroje tregut vëndas dhe të jashtëm prodhime xhamash cilësorë për fasada dhe ndërtime të ndryshme.

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Xhama pasqyre

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Xhama termik

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Xhama te laminuar

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Xhama akulli

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Xhama dopio & tripleks

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

 Xhama Extra Clear

Më tepër produkte

Bashkëpunojmë me kompanitë më të njohura në tregun ndërkombëtar.

DOAN GLASS ka marrëdhënie korrekte me furnitorët e saj. Firma i përmbahet zbatimit rigoroz të kontratave me furnitorët e jashtëm dhe të brendshëm.

Vetitë e xhamit.

Karakteristikat kryesore të xhamit janë transparenca, rezistenca ndaj nxehtësisë, rezistenca ndaj presionit/thyerjes dhe rezistenca kimike.

Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Izolimi termik & akustik

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Transparenca

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Fortësia

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Ngjyra

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Rezistenca ndaj zjarrit

Doan Glass - Fabrike xhami, Tregti, Perpunim, Aksesor xhamash

Rezistenca ndaj kushteve atmosferike

Projektet janë arritjet që flasin për sukseset tona.

Autopasion

Yacht Hotel Vlore

Pazari i Ri Tirane

Square 21

Më tepër projekte