Rreth nesh

DOAN GLASS Sh.p.k tregëton dhe përpunon xhama sipas standardeve .Qëllimi i firmes është t’i siguroje tregut vendas prodhime xhamash cilësorë për fasada dhe ndërtime të ndryshme. Duke realizuar me sukses qëllimin e saj, dëshiron të jetë firmë dinjitoze në tregun shqiptar dhe të konkurojë më së miri në tregjet e brendshme dhe të jashtme.

Që të arrijë këto objektiva, firma duhet të operojë në një nivel të tillë fitimi që i lejon të investojë në vazhdimësi për përmirësimin e produkteve dhe imazhit të saj. Cilësia, korrektësia dhe çmimet e arsyeshme e bëjnë firmën tonë të suksesshme në tregun Shqiptar, si dhe në tregun Kosovar dhe atë Maqedonas.

DOAN GLASS ka marrëdhenie korrekte me furnitorët e saj. Firma i përmbahet zbatimit rigoroz të kontratave me furnitorët e jashtëm dhe të brendshëm.

Ndër furnitorët kryesorë mund të përmendim: SISE CAM, GUARDIAN, PILINGTON, SAINT GOBAIN, AL-7, ALUPRO, FENZI, SATINAL GROUP (Distributor per Shqiperine), AGC, GEN CLOUD (Distributor per Shqiperine).

Mjedisi i industrisë

Firma DOAN sh.p.k operon ne nje industri e cila po shenon ngritje nga viti ne vit. Kjo per arsye se kerkesa per xham eshte derivuar nga nevoja per strehim, ndertim, infrastruktura te cilat kerkojne pervec sasise dhe cilesi. Nevojat e industrise se ndertimit kane pasur nje trend pozitiv duke shenuar nje rritje te kerkesave çdo vit.Kjo kerkese megjithese influencohet nga luhatjet sezonale per shkak se ndertimet realizohen ne muajt e nxehte te vitit . Ekzistojne oportunitete te medha ne rajon sic eshte Kosova qe ka nevoje te madhe , Italia , tregu vendas. Me marrjen e çertifikimit ISO (9001), certifikimin Guardian Glass nje kompani me qender ne Gjermani, firma DOAN shpk synon te penetroje ne tregje ku konkurenca eshte ne shkalle me te larte. Ne tregun shqiptar te xhamit kjo firme ka nje pozite te kenaqshme ne perpunimin dhe tregtimin xhamit. Me gjithe konkurencen e larte kjo firme konkuron si ne çmim ashtu edhe ne cilesi.

Misioni

Misioni nderrrmarrje tone eshte qe te ju ofrojme klienteve produket me te mira ne treg , produkte termo ziolues te kene nje ambinet me te mire ne vendin ku jetojne dhe punojne. Te ofrojme sherbime cilesore dhe me shpejtesi te larte ne perfundimin e projeketeve , marrja me qera e  objektit do te shkurtonte kohen ne perfundimin dhe shperndarjen e produkteve.

Përparësitë

Perparësite e biznesit tone jane te shumta. Kompania jone ka nje eksperience disa vjecare ne treg, kemi teknologji moderne ne fushen e xhamave dhe produketeve te tjere, klienteve u ofrojme transport dhe fleksibilitet pasi ambienti ne te cilin punojme eshte bere i larmishem.